DATUM
Zaterdag 15 oktober 2022
LOCATIE
Sportcentrum Ookmeer
Dr Meurelaan 7, Amsterdam
TIJD
14:00 – 19:00u
CONTACT
info@fightfans.nl

Fight Card

Voor de serieuzere vechters bieden wij een platform om door te kunnen groeien naar de grotere organisaties. Wij plaatsen vechters uit MMA, boksen en Kickboksen.

Regels Kickboksen

Wij werken met aangepaste wedstrijdregels. Deelnemers vechten met bokshandschoenen met meer padding (14oz) dan de reguliere wedstrijdhandschoenen (10oz). Dit verkleint de impact van de stoten. Wij werken met kortere rondes (3x1min) om de kans op vermoeidheid te verkleinen en zo de weerbaarheid van de deelnemers te vergroten. Scheenbeschermers zijn toegestaan tijdens de wedstrijd. Belangrijker nog matchen wij de deelnemers zorgvuldig op ervaring, leeftijd en gewicht. Deelnemers ouder dan 40 jaar hebben een gezondheidsverklaring nodig.

FAQ

Hoe vaak moet ik trainen per week en hoe lang duurt de voorbereiding?

Het is raadzaam om 3 tot 4 keer per week te trainen afhankelijk van in welke fase je van je voorbereiding zit. Jouw training hoort te bestaan uit conditie, aanvalscombinaties, verdediging en een stukje technisch sparren. Het heeft geen zin om heel hard te gaan sparren. Veel deelnemers bereiden zich in 2 tot 3 maanden intensief voor op het gevecht.

Waar kan ik me voorbereiden?

Veel sportscholen doen al mee met Fight Fans. Informeer bij jouw eigen club of je daar een trainingstraject kan volgen. Anders kun je ons altijd contacten daar wij ook deelnemers opleiden. Dit kan bij Fight Fans Studio te Amsterdam.

Bel ons op 020 210 3400 of email naar info@fansnetwork.com en vraag naar de mogelijkheden.

Ik heb nooit eerder gespard is dit wel wat voor mij?

Juist ook voor jou! Het doel van de Fight Experience is dat je van nul klaargestoomd wordt tot aan de ring. Dit is een Once in a Lifetime Experience die je niet wil missen!

Moet ik stoppen met alcohol?

Wij geloven niet dat je radicaal moet stoppen met alles. Het is wel verstandig flink te minderen omdat alcohol je prestatie kan beïnvloeden. Dit geldt ook voor je voeding en je rust. Kijk meer naar het totaalplaatje.

Ik ben ouder dan 40. Kan ik ook meedoen?

Wij hebben meerdere deelnemers met succes geplaatst op voorgaande edities die ouder zijn dan 40 jaar. Je dient wel een gezondheidsverklaring aan te vragen bij jouw huisarts. Dit moet je tonen op de dag van de weging/ dokterscheck bij de kickboksbond. Die houden toezicht op de veiligheid van de deelnemers.

Moet ik betalen om mee te doen?

Fight Fans is een commercieel evenement. Wij doen veel investeringen om het evenement professioneel te organiseren. Hiervoor vragen wij een deelnemersbijdrage van € 39,-

Kunnen mijn supporters komen kijken?

Vraag al jouw vrienden en familieleden om jouw te komen supporten. Hou kunnen ze jouw eerste gevecht nou missen?!

Impressie

[instagram-feed feed=1]

Inschrijven

Maak je inschrijving compleet en vul onderstaand formulier in. Tevens kun je direct jouw inschrijfgeld betalen.Totaal: € -


Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.